Вийшов навчальний посібник «Мікробіологія галузі. Мікробіологія у ресторанному господарстві», розроблений викладачами кафедри. Посібник вийшов одразу двома мовами – українською та англійською.
Для сфери ресторанного харчування, як і для харчової промисловості в цілому, мікробіологічні показнники безпеки продуктів – одні з найважливіших, тому цей посібник адресований в першу чергу студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа», а ле також буде корисним студентам різноманітних інших технологічних (в рамках спеціальності «Харчові технології») напрямів.
Автори висловлюють подяку співробітникам кафедри Я. Б. Пауліній та К. В. Єриганову за допомогу в підготовці навчального посібника до друку, К. В. Єриганову – також за роботу над перекладом англійською мовою.
Електронні варіанти: українською, англійською.

 

Leave a comment

МОВА »