Тема |
Дата і час | Викладач |
Ідентифікатор і код |
Виготовлення мазка. Забарвлення за Грамом. Морфологія бактерій |
5 червня о 9:30 | Швець Н. О. |
761 1795 5247 k1GbeU |
Мікробіологічний контроль повітря. Чашковий метод Коха. Посів та облік посівів |
6 червня о 9:30 |
Охотська М. І. |
769 293 8678 8nCbhg |
Мікробіологічний контроль води. Стандарти контролю. Характеристика E. coli. Колі-титр, колі-індекс |
7 червня о 9:30 |
Єгорова А. В. |
707 566 4398 microscop |
Виділення чистої культури мікроорганізмів. Етапи виділення, методи виділення та визначення чистоти культури |
8 червня о 9:30 |
Швець Н. О. |
750 8182 5063 4Gv9c0 |
Визначення чутливості мікроорганізмів до антибіотиків. Мікробіологічний контроль рук, тари, обладнання |
9 червня о 9:30 |
Охотська М. І. |
769 293 8678 8nCbhg |