Тема

Дата і час Викладач

Ідентифікатор і код

Виготовлення мазка. Забарвлення за Грамом. Морфологія бактерій

5 червня о 9:30 Швець Н. О.

761 1795 5247

k1GbeU

Мікробіологічний контроль повітря.  Чашковий метод Коха. Посів та облік посівів

6 червня о 9:30

Охотська М. І.

769 293 8678

8nCbhg

Мікробіологічний контроль води. Стандарти контролю. Характеристика E. coli. Колі-титр, колі-індекс

7 червня о 9:30

Єгорова А. В.

707 566 4398

microscop

Виділення чистої культури мікроорганізмів. Етапи виділення, методи виділення та визначення чистоти культури

8 червня о 9:30

Швець Н. О.

750 8182 5063

4Gv9c0

Визначення чутливості мікроорганізмів до антибіотиків. Мікробіологічний контроль рук, тари, обладнання

9 червня о 9:30

Охотська М. І.

769 293 8678

8nCbhg

МОВА »