1. Стан технології виробництва хліба. Капрельянц Л., Федосова К., Федосов С. Одеса: ТЕС, 2012. – 104 с.

2. Одеська національна академія харчових технологій. Кананихіна О.М., Соловей А.А., Белявська Н.П. Одеса: ТЕС, 2012. – 240 с.

3. Соєві продукти та інгредієнти: хімія, технологія, застосування. Капрельянц Л.В., Шпирко Т.В., Труфкаті Л.В. Одеса: ТЕС, 2014. – 196 с.

4. Пребіотики. Хімія, технологія, застосування. Капрельянц Л.В. Київ: ЕнтерПринт, 2015. – 252 с.

5. Консервування харчових продуктів. Мікробіологія, енергетика, контроль. Л.М. Пилипенко, Я. Г. Верхівкер, І. В. Пилипенко. Одеса: «ВМВ», 2015. – 232 с.

6. Хомич Г. П., Капрельянц Л. В. Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід (монографія). – Полтава: ПХЕТ, 2013. – 217 с.

7. Kaprelyants L., Iorgachova K., Lebedenko T., Khvostenko K., Zhurlova O. Wheat biopolymers interactions in the breadmaking. – Kharkov: Fakt, 2019. – 212 p.

8. Пилипенко Л. Н., Пилипенко И. В. Биологические методы в оценке безопасности растительных пищевых продуктов и ингредиентов. Одесса, 2015. – 264 с.

9. Y. Verkhivker, L. Pypypenko., I. Pylypewnko. Microbiology, energy, packing and control of the canny products. Germany, 2015. – 82 p.

МОВА »