откроется в новом окне  План роботи з держбюджетної тематики на 2023 рік

План
роботи наукових гуртків на кафедрі БМ та ФХ на 2022/2023 рік


з/п

Тема

Керівник

Чисельність

1.

Біо- та нанотехнології харчових функціональних інгредієнтів

Професор Л.В.Капрельянц,
асистенти Л. Г. Пожіткова
та Т. М. Воловик

11

2.

Сучасний стан і методи визначення безпеки харчових продуктів

Професор Пилипенко Л.М.,
доценти А. П. Петросьянц
та М. І. Охотська

12

3.

Вдосконалення контролю якості та безпеки продуктів харчування рослинного та тваринного походження

доц. Єгорова А.В.,
доц. Труфкаті Л.В.

13

4.

Значення біотехнології у виробництві харчових продуктів

ДоцентиТ. О. Велічко
та О. О. Килименчук,
асистент Н.О.Швець

12

МОВА »