Список дисертаційних робіт на здобуття наукового ступеня кандидата наук, що були виконані та захищені під керівництвом д.т.н. проф. Л. В. Капрельянца
№ |
Рік |
Здобувач |
Тема дисертації |
Спеціальність |
1 |
1991 |
Белхаіт Салех |
Використання вторинної сировини консервного та масложирового виробництва |
05.18.13- технологія консервованих харчових продуктів; 03.00.23 – біотехнологія |
2 |
1993 |
Килимник А. Ю. |
Ферменти міцеліальних грибів, які каталізують розщеплення полісахаридів клітинних стінок злаків |
03.00.04 – біологічна хімія |
3 |
1993 |
Ваттаб Фадель Абдул Кадир |
Хімічна стерилізація тари й обладнання йодофорами в консервному виробництві |
05.18.13 – технологія консервованих харчових продуктів |
4 |
1993 |
Духаніна О. Р. |
Розробка технології використання висівок для харчових цілей |
05.18.02.-технологія зернових, бобових, круп’яних продуктів та комбікормів |
5 |
1994 |
Колесніченко С.Л. |
Підвищення ефективності використання вторинних продуктів крупозаводів |
05.18.02.- технологія зернових, бобових, круп’яних продуктів та комбікормів; |
6 |
1995 |
Лат Сук Тункара |
Розробка технології біосинтеза лізину на основі вторинних продуктів консервного виробництва |
03.00.23 – біотехнологія (технічні науки) |
7 |
1995 |
Столярова Т. В. |
Розробка технологій консервованих харчових продуктів з використанням природних підсолоджувачів |
05.18.13- технологія консервованих харчових продуктів |
8 |
1996 |
Егорова А. В. |
Розробка технології виробництва безлактозного зернового продукту |
05.18.02.-технологія зернових, бобових, круп’яних продуктів та комбікормів |
9 |
1997 |
Солецька А. Д. |
Розробка технології м’ясних фаршевих продуктів з використанням структуроутворюючих полісахаридів |
05.18.04 – технологія м’ясних , молочних і рибних продуктів |
10 |
1998 |
Лебеденко Т. Е. |
Розробка комплексних покрашувачів для хлібопекарного виробництва |
05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів |
11 |
1998 |
Коркач А. В. |
Розробка технології помадних конфет з використанням сиропів із побічних продуктів крупяного виробництва |
05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів |
12 |
1998 |
Бондарик З.О. |
Розробка технології лактоферментованих комбінованих продуктів |
03.00.23 – биотехнология (технические науки) |
13 |
1999 |
Кисельов С. В. |
Розробка біотехнології одержання природних вуглеводовмісних підсолоджувачів |
03.00.20 – біотехнологія |
14 |
2000 |
Дишкантюк О.В. |
Біотехнологія отримання молочної кислоти та її солей на основі вторинних продуктів переробки зерна |
03.00.20 – біотехнологія |
15 |
2001 |
Губаренко П. С. |
Розробка біотехнології отримання модифікованих рослинних фосфоліпідів |
03.00.20 – біотехнологія |
16 |
2002 |
Невмиванний С.Л. |
Розробка біотехнології ферментованих соєпродуктів |
03.00.20 – біотехнологія |
17 |
2003 |
Петросяьнц А.П. |
Розробка біотехнології отримання гідролітичного ферментного препарату з α- галактозидазною активністю |
03.00.20 – біотехнологія |
18 |
2003 |
Шпирко Т. В. |
Розробка біотехнології переробки зернової сировини в харчові добавки |
03.00.20 – біотехнологія |
19 |
2005 |
Міськін О. М. |
Удосконалення технології соєпродуктів з використанням ендогенних ферментів |
03.00.20 – біотехнологія |
20 |
2006 |
Труфкаті Л. В. |
Розробка біотехнології комбінованих молочно-рослинних продуктів |
03.00.20 – біотехнологія |
21 |
2008 |
Гоцуленко М.І. |
Розробка технологій функціональних інгредієнтів з про- і пребіотичними властивостями |
03.00.20 – біотехнологія |
22 |
2008 |
Пожиткова Л.Г. |
Удосконалення технології виробництва функціональних інгредієнтів із сої |
03.00.20 – біотехнологія |
23 |
2010 |
Швець Н.О. |
Удосконалення технології комплексної переробки насіння льону з використанням ферментів |
03.00.20 – біотехнологія |
24 |
2010 |
Негру І.Ф. |
Технологія отримання лікопіновмісних біологічно активних добавок |
03.00.20 – біотехнологія |
25 |
2012 |
Шунько Г.С. |
Розробка біотехнології β-глюканвмісних функціональних інгредієнтів із зернової сировини |
03.00.20 – біотехнологія |
26 |
2012 |
Воловик Т.М. |
Розробка технології інкапсульованих пробіотичних мікроорганізмів |
03.00.20 – біотехнологія |
27 |
2015 |
Журлова О.Д. |
Розробка біотехнології функціональних інгредієнтів із зернової сировини |
03.00.20 – біотехнологія |
28 |
2017 |
Зикова Н. С. |
Біотехнології селенвмісних пробіотиків |
03.00.20 – біотехнологія |
29 |
2017 |
Крупицька Л. О |
Розробка технологій синбіотичних біологічно активних добавок |
03.00.20 – біотехнологія |
Список дисертаційних робіт на здобуття наукового ступеня доктора наук, при виконанні яких д.т.н., проф. Л. В. Капрельянц був науковим консультантом
№ |
Рік |
Здобувач |
Тема дисертації |
Спеціальність |
1 |
2004 |
Іоргачова К.Г. |
Наукові основи технологій кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок |
05.18.01 -технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів |
2 |
2007 |
Осипова Л. А. |
Науково-практичне обгрунтування та розробка технології консервованих функціональних напоїв |
05.18.13 – технологія консервованих та охолоджених харчових продуктів |
3 |
2012 |
Хомич Г.П. |
Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини |
05.18.13 – технологія консервованих та охолоджених харчових продуктів |