Основи біобезпеки та біоетики в галузі
Біологічна безпечність харчових продуктів
Біологія клітини та молекулярна біологія
Генетика
Мікробіологія галузі – ОП «Технології зберігання і переробки зерна»
Біохімія з основами фізіології харчування
Силабус для спец. 181 за ОП «Технології зберігання і переробки зерна»
Робоча програма для спец. 181 за ОП «Технології зберігання і переробки зерна»
Методичні вказівки до лабораторних робіт для спец. 181 і 162
Силабус для спец. 181 за ОП «Технології ресторанного бізнесу», «Ресторанні технології здорового харчування»
Робоча програма для спец. 181 за ОП «Технології ресторанного бізнесу», «Ресторанні технології здорового харчування»
Перелік екзаменаційних питань для ОПП «Технології зберігання та переробки зерна»
Мікробіологія
Силабус для спец. 241, А. В. Єгорова
Силабус для спец. 241, Л. В. Труфкаті
Лабораторний практикум для спец. 241
Самостійна робота для спец. 241
Перелік екзаменаційних питань для спец. 241
Перелік екзаменаційних питань для спец. 076
Інженерна ензимологія
Біологія
Біохімічні та мікробіологічні основи природоохоронних технологій
Технічна мікробіологія – спеціальність 181
Силабус для ОП «Ресторанні технології здорового харчування», «Харчові технології та інженерія», «Технології ресторанного бізнесу»
Силабус для ОП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технології переробки та зберігання зерна»
Робоча програма за ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Технічна мікробіологія – спеціальність 204
Мікробіологія галузі – ОП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»
Конспект лекцій та лабораторний практикум
Гігієна і санітарія
Опорний конспект лекцій для спец. 241
Лабораторний практикум для спец. 241
Самостійна робота для спец. 241
Перелік екзаменаційних питань для спец. 241
Санітарія, гігієна харчових виробництв та інструментальні методи аналізу
Мікробіологія у ресторанному господарстві
Навчальний посібник «Мікробіологія галузі. Мікробіологія у ресторанному господарстві» у вигляді ознайомчого фрагмента доступний для всіх, у повному вигляді для студентів/викладачів ОНТУ – лише під читацьким шифром та паролем: українською та англійською мовами.
Конспект лекцій і лабораторний практикум для спец. 181
Мікробіологія галузі – ОП «Технології продуктів бродіння та виноробства»
Конспект лекцій і лабораторний практикум
Загальна біотехнологія
Методичні вказівки до лабораторних робіт
Методичні вказівки до самостійної роботи
Мікробіологія галузі – ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Перелік екзаменаційних питань для спец. 076
Загальна мікробіологія і вірусологія